SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ανακαλείται το Mazda RX-8 στην Ελλάδα

Στην ανάκληση του μοντέλου RX-8 προχωρά η Mazda Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.
Όπως αναφέρει η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ανάκληση αφορά σε 1.219 οχήματα που κατασκευάστηκαν από τις 28 Ιουλίου 2003 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2008. Οι δακτύλιοι στεγανοποίησης της αντλίας καυσίμου των επηρεαζόμενων οχημάτων, οι οποίοι βρίσκονται στην επάνω επιφάνεια της δεξαμενής του καυσίμου, ενδέχεται να αλλοιωθούν µε θερμότητα από τον κινητήρα και τους σωλήνες εξαγωγής λόγω ανεπαρκούς απόδοσης θερμομόνωσης. Η συνεχής χρήση του οχήματος μπορεί να επιτρέψει την πρόοδο της φθοράς, με αποτέλεσμα τη ρωγμή των δακτυλίων της αντλίας καυσίμου και την επακόλουθη διαρροή καυσίμου, η οποία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Επιπλέον, στον σωλήνα εκροής της αντλίας καυσίμου επηρεαζόμενων οχημάτων, ο αγωγός εκκένωσης μπορεί να επηρεαστεί από την πίεση του καυσίμου και από τη θερμότητα του κινητήρα λόγω της ανεπαρκούς αντοχής της ρητίνης του σωλήνα εκκένωσης της αντλίας. Συνεχής χρήση του οχήματος μπορεί να επιτρέψει την πρόοδο της φθοράς του σωλήνα, οδηγώντας σε ρωγμή στον σωλήνα και διαρροή καυσίμου, η οποία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς.
Επίσης, ανακαλούνται επιπλέον 125 μονάδες του μοντέλου που κατασκευάστηκαν από τις 28 Ιουλίου 2003 έως τις 7 Μαΐου 2004. Η βάση του εμπρόσθιου σφαιρικού συνδέσμου στα μπροστινά ψαλίδια των επηρεαζόμενων οχημάτων ενδέχεται να έχει ρωγμή εξαιτίας της ακατάλληλης διαδικασίας κατεργασίας στο στάδιο της παραγωγής. Στη χειρότερη περίπτωση, η θήκη του σφαιρικού συνδέσμου μπορεί να σπάσει και να αποσπαστεί από τον σφαιρικό σύνδεσμο εάν εφαρμοστεί μεγάλο φορτίο κατά τη διάρκεια της οδήγησης, με αποτέλεσμα την απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά 2315 525688 ή 2381083088  MANOLOGLOU MAZDA 


Δεν υπάρχουν σχόλια: