SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Από το 2035 όλα τα αυτοκίνητα Mazda θα είναι ηλεκτρικά

Το μέλλον της Mazda αναπόφευκτα είναι ηλεκτρικό. Μάλιστα στο πλαίσιο του Global Tech Forum που έγινε στη Φρανκφούρτη λίγες ημέρες πριν τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, τέθηκε και σχετικό χρονοδιάγραμμα. Αυτό θέλει όλα τα μοντέλα στη γκάμα της μάρκας, να φέρουν το 2035 ηλεκτρική τεχνολογία.   
Λίγο μακριά θα μας πείτε,
ειδικά από τη στιγμή που ο ανταγωνισμός θέτει ανάλογους στόχους για πολύ νωρίτερα. Δεν θα έχετε άδικο. Πάντως από το 2019 θα πρέπει να περιμένουμε υβριδικές εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων αλλά και το πρώτο όχημα μηδενικών ρύπων με το σήμα της Mazda!

Την ίδια χρονιά υπόσχονται νέους «καθαρούς» βενζινοκινητήρες της οικογένειας SkyActiv-X ενώ τo 2021 αναμένεται να δούμε την ιαπωνική εταιρεία να μπαίνει στη μάχη των plug-in hybrid οχημάτων.

Τέλος, σε ότι αφορά στην αυτόνομη οδήγηση, υπάρχει και εδώ σαφής καθυστέρηση. Όπως ανακοινώθηκε στη γερμανική πόλη, οι δοκιμές θα αρχίζουν το… 2020, με πλάνο να δούμε στην αγορά το πρώτο αυτόνομο όχημα της Mazda πέντε χρόνια αργότερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: