SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησε η παραγωγή του Mazda MX-5 RF στην Ιαπωνία

Τα πρώτα MX-5 RF βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Ουτζίνα, πλησίον της Χιροσίμα όπου βρίσκεται η έδρα της Mazda. Τα αυτοκίνητα θα ταξιδέψουν για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όπου οι πωλήσεις θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2017.
Σε σχέση με το MX-5 με την υφασμάτινη οροφή, το RF ξεχωρίζει από τη fastback σχεδίαση του πίσω μέρους, με το τζάμι να είναι κάθετο και να ανοίγει ανεξάρτητα. Η μεταλλική οροφή ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού, σε ταχύτητες έως 10 km/h. Ο χώρος αποσκευών δεν επηρεάζεται και έχει την ίδια χωρητικότητα (130 lt) όπως και στο μοντέλο με την μαλακή οροφή.
Η γκάμα των κινητήρων για το ευρωπαϊκό μοντέλο αποτελείται από τους βενζίνης SKYACTIV-G, με 1.5 και 2.0 lt. Πέρα από το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, διατίθεται και αυτόματο με ανάλογο αριθμό σχέσεων.
ΠΗΓΗ:http://autonews.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: