SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

MAZDA 3: ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ


Mazda-3-2017-640Στο ανανεωμένο Mazda 3 η εταιρεία εφαρμόζει για πρώτη φορά την τεχνολογία G-Vectoring Control (GVC), μέρος του ευρύτερου τεχνολογικού πακέτου SKYACTIVE, η οποία μεταβάλλει στιγμιαία τη ροπή που μεταδίδεται στους τροχούς κατά τη διάρκεια μιας στροφής, ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τη γωνία στροφής του τιμονιού, ενισχύοντας την ακρίβεια της συμπεριφοράς αλλά και την απόκρισή στις εντολές του οδηγού.

Mazda-3-2017-inter-640Εξωτερικά, οι καθιερωμένες πινελιές το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο μοντέρνο από ότι ήταν μέχρι σήμερα. Εντός το ευχάριστο έχει να κάνει πως έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα φινιρίσματος και υλικών κι έχει υιοθετηθεί ένα ηλεκτρικό χειρόφρενο, που δημιουργεί χώρο για μια πιο πρακτική κεντρική κονσόλα. Βελτίωση σημειώνεται και στην ηχομόνωση αλλά και στη μείωση των κραδασμών.
Το ανανεωμένο 3 θα έρθει στην Ευρώπη με τρεις βενζινοκινητήρες τεχνολογίας SKYACTIVE (1.5 με 100 ίππους και 2λιτρο με 120 ίππους ή με 165 ίππους και δύο ντίζελ SKYACTIVE (1.5 με 105 ίππους και 2.2 με 165 ίππους).

Καταλυτικές επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν, όπως φυσικά αναμενόταν, στην ανάρτηση, για περαιτέρω βελτίωση της άνεσης αλλά και της καλύτερης κύλισης στο δρόμο.

Τέλος, στον εξοπλισμό προστέθηκαν τα τελευταία ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας της Mazda, στα πλαίσια του εναρμονισμού του οικογενειακού μικρομεσαίου ιαπωνικού hatch, με τα ευρωπαϊκά ειωθότα.
Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: