SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι πραγματικά κρίμα που η Mazda έχει αναστείλει τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της στην Ελλάδα.

Η ιαπωνική μάρκα διαθέτει στην Ευρώπη μία πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων, σε αρκετές δημοφιλείς κατηγορίες, όπως τα Mazda2, Mazda3, CX-3, MX-5 κ.α. Τελευταία προσθήκη το Mazda6, διαθέσιμο από το προσεχές φθινόπωρο σε sedan και station wagon αμάξωμα.

Το ανανεωμένο μεσαίο οικογενειακό εφοδιάζεται (όπως και το Mazda3) με το G-
Vectoring Control (GVC), το οποίο κατανέμει τη ροπή σε κάθε τροχό ανάλογα με την κατεύθυνση που δίνει ο οδηγός μέσω του τιμονιού. Έτσι αυξάνονται τα όρια πρόσφυσης και το αυτοκίνητο αντιδρά πιο γρήγορα στις εντολές του οδηγού, στις στροφές, σε απότομους ελιγμούς, σε γλιστερό έδαφος (βροχή ή χιόνι). Το σύστημα κατανομής της ροπής θα μπορεί να συνδυαστεί με κάθε κινητήρα SKYACTIV και το πλαίσιο SKYACTIV-Chassis
Στη γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Mazda6 περιλαμβάνονται τρεις βενζινοκινητήρες SKYACTIV-G (2.0 με 145 ή 165 ίππους και 2.5 με 192 ίππους) και δύο diesel SKYACTIV-D (2.2 με 150 ή 175 PS). Οι πετρελαιοκινητήρες έχουν δεχτεί επεμβάσεις προκειμένου να περιοριστεί ο θόρυβος κατά τη λειτουργία τους, ενώ ταυτόχρονα να αυξηθεί η απόκριση στο γκάζι.

Η Mazda κάνει χρήση πιο αποτελεσματικών ηχομονωτικών υλικών προκειμένου να επικρατεί ησυχία στην καμπίνα των επιβατών, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί νέο τιμόνι, σύστημα head-up display και νέος πίνακας οργάνων με οθόνη TFT LCD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: