SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για τη Mazda στο πρώτο τρίμηνο

Το καλύτερο οικονομικό τρίμηνο στην ιστορία της κατάφερε να πετύχει η Mazda Motor Corporation.

Διέθεσε  συνολικά 375,000 με τα έσοδα της να εκτοξεύονται σε σημαντικά ψηλά επίπεδα. Η Ευρώπη αποτέλεσε το σημαντικότερο κομμάτι από όλες τις ηπείρους, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 25% μεταξύ 1ης Απριλίου και 30 Ιουνίου με 61,000 οχήματα. Αυτός ο αριθμός επετεύχθη λόγο της μεγάλης ζήτησης που είχαν τα μοντέλα της ιδιαίτερα το Mazda CX-3 και το Mazda MX-5. Παράλληλα σε αγορές όπως της Βόρειου Αμερικής και της Κίνας, η εταιρεία επωφελήθηκε από την θετική απόδοση των  Mazda CX - 9 και Mazda CX - 4.
Όσον αφορά τα παγκόσμια έσοδα και τα λειτουργικά κέρδη, αυτά παρέμειναν σταθερά ως προς το yen σε σύγκριση με το περασμένο έτος. Όμως, σημειώθηκε αύξηση όσον αφορά το Ευρώ με €6.36 δισεκατομμύρια και €430 εκατομμύρια αντίστοιχα. Τέλος, με τα αποτελέσματα τριμήνου, η εταιρεία παραμένει στους στόχους της που δεν είναι άλλοι από τη διάθεση 1,550,000 το χρόνο που λήγει στις 31 Μαρτίου 2017.
Η εταιρεία συνεχίζει να σημειώνει σταθερή πρόοδο σε διάφορες άλλες δραστηριότητες της όπως την επέκταση του παγκόσμιου αποτυπώματος της στο χώρο της παραγωγής αλλά και την ενίσχυση του ελέγχου επί των παγίων εξόδων για την αντιμετώπιση των διακυμάνσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Παράλληλα, έκλεισε μια συμφωνία συνεργασίας με την Isuzu για την προμήθεια ενός pickup επόμενης γενιάς. Στο επίκεντρο όμως παραμένει η προώθηση της επαναστατικής τεχνολογίας SKYACTIV. Εκτός από τα νέα της μοντέλα , η Mazda λανσάρει ένα νέο σύστημα δυναμικού ελέγχου με την ονομασία SKYACTIV-Vehicle Dynamics. Ένα σύστημα με το οποίο η Mazda ελέγχει κινητήρα, κιβώτιο και πλαίσιο, βελτιώνοντας έτσι τα δυναμικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: