SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Γνήσια Ανταλλακτικά Mazda


Σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας


Στο δίκτυο Επίσημων Επισκευαστών θα βρείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mazda, τα οποία είναι σχεδιασμένα ειδικά για το δικό σας μοντέλο και θα τοποθετηθούν από τεχνικούς που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε όλα τα μοντέλα μας.

Ανθεκτικά, Ασφαλή και Αξιόπιστα


Η συνεχής και επίμονη προσπάθεια και η διατήρηση υψηλών προτύπων διέπουν όλη τη διαδικασία παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας των Γνήσιων Ανταλλακτικών Mazda. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ανθεκτικότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία κάθε Γνήσιου Ανταλλακτικού Mazda, έτσι ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το Mazda σας 100% αυθεντικό και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης που μπορεί να σας προσφέρει.

Η εγγύησή μας


Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mazda που τοποθετούνται στο αυτοκίνητό σας στο Δίκτυο Επίσημων Επισκευαστών, έχουν εγγύηση 12 μηνών ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.



Γνήσιο Λιπαντικό Mazda


Το Γνήσιο Λιπαντικό Mazda έχει ελεγχθεί ειδικά για τον αντίστοιχο κινητήρα ώστε να πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρίας. Για το λόγο αυτό συνιστούμε πάντα τη χρήση Γνήσιου Λιπαντικού Mazda, το οποίο περιέχει ειδικά πρόσθετα για τη μείωση της τριβής που αποτελεί αιτία για την απώλεια ενέργειας και τη φθορά του κινητήρα. Η χρήση Γνήσιου Λιπαντικού Mazda αφενός προσφέρει οικονομία καυσίμου και χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών CO2, αφετέρου διασφαλίζει την προστασία του κινητήρα και τις οδηγικές επιδόσεις Mazda. Ειδικότερα:

Για τα βενζινοκίνητα μοντέλα: Dexelia Genuine 5W-30, Dexelia 10W-40 (ο Επίσημος Επισκευαστής θα σας συμβουλεύσει για το κατάλληλο). Για τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα: Dexelia Genuine 5W-30 DPF.

Επικοινωνήστε με τον Επίσημο Επισκευαστή Mazda ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ 2315 525 688


Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειάζεστε,


Δεν υπάρχουν σχόλια: