SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Γνήσιο Λιπαντικό Mazda



Το Γνήσιο Λιπαντικό Mazda έχει ελεγχθεί ειδικά για τον αντίστοιχο κινητήρα ώστε να πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρίας. Για το λόγο αυτό συνιστούμε πάντα τη χρήση Γνήσιου Λιπαντικού Mazda, το οποίο περιέχει ειδικά πρόσθετα για τη μείωση της τριβής που αποτελεί αιτία για την απώλεια ενέργειας και τη φθορά του κινητήρα. Η χρήση Γνήσιου Λιπαντικού Mazda αφενός προσφέρει οικονομία καυσίμου και χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών CO2, αφετέρου διασφαλίζει την προστασία του κινητήρα και τις οδηγικές επιδόσεις Mazda. Ειδικότερα:
Για τα βενζινοκίνητα μοντέλα: Dexelia Genuine 5W-30, Dexelia 10W-40 (ο Επίσημος Επισκευαστής θα σας συμβουλεύσει για το κατάλληλο). Για τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα: Dexelia Genuine 5W-30 DPF.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ  2315 525688

Δεν υπάρχουν σχόλια: