SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Mazda CX-4 κουπέ

Λίγες μέρες πρόλαβαν να περάσουν, από το ντεμπούτο του Mazda CX-4 στο Πεκίνο, και οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για την κουπέ εκδοχή του, ήρθαν στην δημοσιότητα.

Φαίνεται πως τα δημιουργικά μυαλά των «κατασκόπων» δεν ησυχάζουν ποτέ, ακόμα και λίγο μετά τις επίσημες παρουσιάσεις των μοντέλων. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και με το Mazda CX-4, που λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του, στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο, εμφανίστηκαν ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από την κουπέ εκδοχή του.

Οι περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως φαίνεται να εγκαταλείπουν την ιδέα των τρίθυρων hatchback μοντέλων, για τα πιο πρακτικά πεντάθυρα, αλλά αυτή η στροφή, δεν φαίνεται να επηρεάζει τις προτάσεις, για το πώς μπορεί να δείχνει ένα μοντέλο ως κουπέ. 

Εξωτερικά θυμίζει μια shooting brake εκδοχή με μικρό μπροστά μέρος, ωστόσο κοιτώντας το από το πλάι θυμίζει σε αρκετά σημεία το Koeru concept
, που αποτέλεσε τον προάγγελο του CX-4. Οι διαστάσεις της κουπέ εκδοχής του Theophilus, φαίνεται να είναι ίδιες με εκείνες του CX-5.

Στην περίπτωση που το σχέδιο για την τρίθυρη εκδοχή του CX-4 αποφασιστεί να βγει στην παραγωγή, θα υπάρχει μηδαμινός ανταγωνισμός, μιας και η κατηγορία των crossover κουπέ απαρτίζεται από το Mini Paceman, το Range Rover Evoque και λίγα ακόμα μοντέλα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: